Zeversjaal FINN

€16,50
Op voorraad
Artikelcode ZS11
Een slabbetje kan saai zijn, maar met een vrolijk, kleurrijk zeversjaaltje van Yez-handmade zevert je kind in stijl!
Levertijd: 2 tot 4 dagen

We hebben de zeversjaaltjes in heel wat kleurtjes en leuke printjes. Ze zijn gedubbeld met badstof/spons, om goed de zever te absorberen. Geen natte t-shirts meer met een zeversjaaltje.

Onze zeversjaaltjes zijn heel lang draagbaar, verstelbaar met aan beide kanten 2 drukknopjes. Ze passen al voor kleine babies bij de eerste tandjes en zijn later zelfs als sjaaltje draagbaar.


Deze unieke stuks worden in kleine oplages in ons atelier in Brugge of in de winkel in Oostende met veel liefde en vakkennis gemaakt. Bij ons geen massaproductie, maar kleine beperkte oplages. Zo heeft jouw kindje iets unieks en apart.

Stofjes worden zorgvuldig uitgekozen, zoveel mogelijk organisch katoen of stofjes die het oekotex-label dragen. Er zitten veel giftige stoffen in stofjes, wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken door een verantwoorde keuze te maken, vandaar het oekotex-label.

Onze stofjes zijn allemaal van top-kwaliteit, gewoon wassen op 40 graden en ze kunnen zeker door meerdere kindjes gedragen of gebruikt worden.

Besteden wij toch iets uit dan kiezen wij ervoor om een eerlijk loon te betalen, omdat iedereen daar volgens mij recht op heeft.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen