Pofrok SOPHIE

€59,00
Op voorraad
Artikelcode POFROK-SOPH-74/80
Wil jij ook alleen maar het beste voor jouw prinses? Verkies jij ook liever iets puur, duurzaam en uniek met liefde gemaakt door eerlijke productie en zonder giftige stoffen? In dit unieke pofrokje van topkwaliteit zal jouw dochter lang schitteren!
Levertijd: 2 tot 4 dagen
Uniek en handgemaakt ja, max 20 stuks
Designed in België
Gezonde stoffen ja, oekotex

Dit unieke exemplaar is een pofrokje. Dit pofrokje is exclusief, er worden er slechts max 20 stuks van gemaakt. Zo garanderen wij dat jouw meisje uniek is.

Alle rokjes hebben knoopsgatelastiek. Rokje SOPHIE is gemaakt van jersey (rekbare stof).

Deze unieke stuks worden in kleine oplages in ons atelier in Brugge of in de winkel in Oostende met veel liefde en kennis van het vak gemaakt. Bij ons geen massaproductie, maar kleine beperkte oplages, max 20 stuks. Zo heeft jouw kind iets unieks en apart.

Stofjes worden zorgvuldig uitgekozen. Onze stofjes zijn vrij van giftige stoffen wat allergieën en overgevoeligheidsreakties voorkomt. Ze zijn oekotex-gecertificeerd of ze dragen het GOTS-label. Uiteraard werk ik enkel met stofjes van top-kwaliteit, gewoon wassen op 40 graden en ze kunnen zeker door meerdere kindjes gedragen of gebruikt worden. 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen