Setje Mila

€100,00
Nabestelling
Artikelcode 9y1uzjgrii
Wil jij ook alleen maar het beste voor jouw prinses? Verkies jij ook liever iets puur, duurzaam en uniek met liefde gemaakt door eerlijke productie en zonder giftige stoffen? In dit unieke pofrokje van topkwaliteit zal jouw dochter lang schitteren!
Levertijd: 1 à 2 weken
Uniek en handgemaakt ja, max 20 setjes
Designed in België
Gezonde stoffen ja, Oekotex
Applicaties eigen werk, garant voor 100x wasbeurten

Dit unieke setje bestaat uit een comfortabel pofrokje + t-shirt met applicatie. Dit setje is exclusief, er worden er slechts max 20 stuks van gemaakt. Zo garanderen wij dat jouw meisje uniek is.

Alle rokjes hebben knoopsgatelastiek. Rokje Mila is gemaakt van jersey (rekbare stof).

Deze unieke stuks worden in kleine oplages in ons atelier in Brugge of in de winkel in Oostende met veel liefde en kennis van het vak gemaakt. Bij ons geen massaproductie, maar kleine beperkte oplages, max 20 stuks. Zo heeft jouw kind iets unieks en apart.

Stofjes worden zorgvuldig uitgekozen. Onze stofjes zijn vrij van giftige stoffen wat allergieën en overgevoeligheidsreakties voorkomt. Ze zijn oekotex-gecertificeerd of ze dragen het GOTS-label. Uiteraard werk ik enkel met stofjes van top-kwaliteit, gewoon wassen op 40 graden en ze kunnen zeker door meerdere kindjes gedragen of gebruikt worden. 

1 beoordelen

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

k
13 Dec 2018
Karen Van Eetvelde
Het was liefde op het eerste gezicht toen Sien het eenhoornsetje in haar handjes kreeg. Met glinsterende oogjes kwam ze bij mij: "Mama, mag ik dit hebben?" Als ze zelf haar kleertjes mag kiezen, dan kiest ze heel vaak voor dit setje. Het is ondertussen al een paar keer gewassen en het ziet er nog steeds als nieuw uit. Enkel bij het broekje is bovenaan de naad een beetje losgekomen. Maar Sonja loste dit heel professioneel op. Ze kwam het broekje halen en herstikte het stiksel en enkele dagen later kreeg ik het pakketje al terug thuisgeleverd.