Verkoopsvoorwaarden

YEZ-handmade is het eigen merk van de eenmanszaak als natuurlijke persoon Sonja van der Steene, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) onder het ondernemingsnr 0544.726.165. YEZ is gevestigd in Schoonakker 15, 9041 Oostakker. YEZ-handmade staat met plezier garant voor een uitstekende service, kwaliteit en eerlijke productie van kledij en accessoires.

Betalingen: Alle prijzen die op de site worden geafficheerd zijn incl. 21% BTW en excl. verzendingskosten. Typfouten geven geen recht op wat dan ook. Betalen bij YEZ-handmade kan met Maestro, Visa of Mastercard. Nederlandse klanten kunnen eveneens via iDeal betalen.

Wettelijke garantie: Artikelen aangekocht bij YEZ-handmade kunnen omgeruild worden binnen een termijn van 8 werkdagen na de levering. Op voorwaarde dat ze ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van alle labels, teruggezonden worden. Gedragen, gewassen, beschadigde of bevuilde artikelen worden niet teruggenomen. De klant die een artikel wenst om te ruilen dient YEZ-handmade eerst via email naar sonja@yez4you.be van op hoogte te brengen. Afgeprijsde of gesoldeerde koopwaar kan niet worden geruild. Kleurafwijkingen vormen geen reden tot terugbetaling. Kleuren worden niet altijd waarheidsgetrouw weergegeven op een scherm. Hou dus rekening met eventuele kleurverschillen. De gebruikte stoffen kunnen naargelang het kleurbad enkele afwijkingen tov voorgaande leveringen vertonen. Door het plaatsen van een bestelling bij YEZ-handmade gaat u stilzwijgend akkoord met deze algemene voorwaarden. Alles wat zich op de webshop van YEZ-handmade bevindt is met copyright beschermd en mag dus niet worden gekopieerd.

Verzakingsrecht / herroepingsrecht De consument beschikt over een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de levering. Binnen deze termijn kan de klant de verkoper zonder opgave van enige motivatie in kennis stellen van de herroeping van zijn aankoop. Vervolgens dient de koopwaar binnen de 7 werkdagen in nieuwstaat en in haar originele verpakking te worden teruggezonden naar YEZ-handmade. De retour geschiedt op kosten van de klant die eveneens de verzendrisico's draagt. Goederen die verstuurd zijn maar nooit aangekomen zijn bij YEZ-handmade worden niet aanvaard. Na ontvangst en controle van de teruggestuurde koopwaar zal YEZ-handmade het volledige betaalde bedrag, inclusief de initiële verzendkosten, terugbetalen. Er geldt geen herroepingsrecht voor de levering van goederen die volgens de specificatie van de klant werden vervaardigd of aangepast, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Geschillen: Geschillen worden behandeld bij de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende. Canadaplein in Oostende.
Online geschillen beslechting:  https://ec.europa.eu/odr