Over ons

Mijn missie ...

... is de wereld een beetje mooier, origineler, beter en kleurrijker maken. Ik probeer mijn steentje bij te dragen door een mooie collectie handgemaakte en unieke kinderkleding te maken waar jouw kind in schittert. Eerlijke productie vind ik heel belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk met stofjes te werken die zo weinig mogelijk giftige stoffen bevatten, wat beter is voor onze kinderen én het milieu.

Sonja

Wie en waarom?

Na een periode van ziekte besefte ik dat ik heel graag van mijn hobby mijn beroep wou maken en dat dit een kans was om mijn carriëre volledig om te gooien. Ik ontwerp en maak heel graag kinderkledij en vind het verschrikkelijk dat zoveel mensen uitgebuit worden voor goedkope kledij. Aan kledij hangt net zoals aan vele andere ambachten een prijskaartje,  kledij van 10 euro daar wordt niemand blij van. Kledij hoort degelijk te zijn, moet door meerdere kindjes kunnen gedragen worden en mag niet vol giftige stoffen zitten. 

Ik ben Sonja, 44 jaar en ik houd van eenvoud, kleur en uiteraard ook van mooie stofjes! Elke dag kunnen doen wat je graag doet is SUPER!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »