Jurk EMMELIEN

€159,00
Nabestelling
Wil jij ook alleen maar het beste voor jouw prinses? Verkies jij ook liever iets puur, duurzaam en uniek met liefde gemaakt door eerlijke productie en zonder giftige stoffen? In deze exclusieve feestjurk van topkwaliteit zal jouw dochter lang schitteren!
Levertijd: 1 à 2 weken
Uniek en handgemaakt ja, max 10 stuks
Designed in België
Gezonde stoffen ja, oekotex

Deze unieke feestjurk is gewoon perfect voor jouw meisje haar communie of lentefeest. Daarna kan ze er nog lang in schitteren bij elke gelegenheid. Onze feestjurkjes draag je niet 1 maal, je hebt er heel lang plezier van. Deze jurk heeft een blinde rits op de rug en is volledig gevoerd, wij gaan voor de perfectie!

Deze unieke stuks worden in kleine oplages in ons atelier in Brugge of in de winkel in Oostende met veel liefde en kennis van het vak gemaakt. Bij ons geen massaproductie, maar kleine beperkte oplages, max 10 stuks. Zo heeft jouw kind iets unieks en apart.

Stofjes worden zorgvuldig uitgekozen. Onze stofjes zijn vrij van giftige stoffen wat allergieën en overgevoeligheidsreakties voorkomt. Ze zijn oekotex-gecertificeerd of ze dragen het GOTS-label. Uiteraard werk ik enkel met stofjes van top-kwaliteit, gewoon wassen op 40 graden en ze kunnen zeker door meerdere kindjes gedragen of gebruikt worden. 

Besteden wij toch iets uit dan kiezen wij ervoor om een eerlijk loon te betalen, omdat iedereen daar volgens mij recht op heeft.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen