Bivakmuts CHARLOTTE

€38,00
Nabestelling
Artikelcode 5s8jjkt8sf
De bivakmutsen vanuit onze tijd in een nieuw jasje. Deze zijn heerlijk zacht en zijn gevoerd met een warme lammy. Daardoor zijn ze lekker warm en prikken ze niet. Deze bivakmuts geraakt je oogappel niet snel kwijt. Geen blote oortjes en hals meer.
Levertijd: 1 à 2 weken
Uniek en handgemaakt ja, max 20 stuks
Designed in België
Gezonde stoffen ja, oekotex

Deze unieke stuks worden in kleine oplages in ons atelier in Brugge of in de winkel in Oostende met veel liefde en kennis van het vak gemaakt. Bij ons geen massaproductie, maar kleine beperkte oplages. Zo heeft jouw kind iets unieks en apart.

Stofjes worden zorgvuldig uitgekozen. Onze stofjes zijn vrij van giftige stoffen wat allergieën en overgevoeligheidsreakties voorkomt.Ze zijn allemaal van top-kwaliteit, gewoon wassen op 40 graden en ze kunnen zeker door meerdere kindjes gedragen of gebruikt worden.

Besteden wij toch iets uit dan kiezen wij ervoor om een eerlijk loon te betalen, omdat iedereen daar volgens mij recht op heeft.

1 beoordelen

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

s
04 Dec 2018
Sandrine Duval
Heel mooie muts, ik heb die gekocht omdat mijn dochter vaak last heeft van oorontstekingen in de winter. Met deze muts gaat ze stijlvol op stap en kan ze die niet zomaar uitdoen waardoor haar oortjes lekker warm blijven. Stofje blijft mooi, was na was. Er is ook een zachte voering voorzien waardoor deze zich toch onderscheid van andere mutsen.