Uniek en duurzaam
 
Ik ga steevast voor kwaliteit en duurzaamheid. Ik beloof u dat onze handgemaakte kinderkleding gegarandeerd uit de wasmachine komt zoals het erin ging. Ik gebruik hierbij technieken die bij goedkopere kinderkleding achterwege worden gelaten. Applicaties op mijn handgemaakte kinderkleding blijven keer op keer tiptop in orde. Probeer het eens uit.
Dit is waarom ik iedere ochtend opsta. Kan jij je vinden in het bovenstaande? Ik ook. Ik sta iedere dag op om met mijn kinderkleding hoogkwaliteit te leveren, om unieke stuks te maken en om bij te dragen aan een beter milieu en een betere toekomst voor alle kinderen op onze planeet. Dat doe ik door mijn kinderkleding.
 
Met mijn duurzame, handgemaakte kindercollectie maak ik de natuur én de toekomst van onze kinderen een beetje mooier. We kunnen allemaal ons steentje bijdragen.
 
Ik draag mijn steentje bij door zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu, door te zorgen dat mensen een eerlijk loon krijgen en dat de wereld voor iedereen leefbaar blijft. Ik maak mij er hard voor dat ik mij elke dag inzet om voor een 100% gifvrije collectie te gaan.
Het is alvast mijn droom dat er in de toekomst enkel nog kinderkledij zal bestaan zonder giftige stofjes.